پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سردار فدوی: آمریکایی‌ها در ضعیف‌ترین دوران حضور خود در منطقه هستند

سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به عدم ثمر مذاکره با شیطان بزرگ آمریکا اظهار داشت: مذاکره با شیطان به فرموده قرآن هیچ ثمر و بهره‌ای ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آمریکایی‌ها هم‌اکنون در ضعیف‌ترین زمان در طول تاریخ حضور خود در غرب آسیا هستند.


سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به عدم ثمر مذاکره با شیطان بزرگ آمریکا اظهار داشت: مذاکره با شیطان به فرموده قرآن هیچ ثمر و بهره‌ای ندارد.

 

وی با رد لشکرکشی آمریکا به منطقه افزود: آمریکایی‌ها از سال 1833 در منطقه حاضر بوده و هم‌اکنون در ضعیف‌ترین زمان در طول تاریخ حضور خود در غرب آسیا هستند و کمترین تعداد ناوشان در خلیج فارس است. حتی ناو هواپیمابر آمریکا را که طبق برنامه قبلی به سمت منطقه حرکت می‌کرد به‌واسطه ترس و خوفی که پیدا کردند در اقیانوس هند نگه داشته و وارد خلیج فارس نکردند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران بیان کرد: تمام دنیا در سوریه در برابر جبهه مقاومت باهم متحد شده و روال خبیثانه‌ای را پیش گرفتند ولی موفق نشدند و رئیس‌جمهور آمریکا به این نکته اذعان کرد که هدف ما از میان رفتن دولت بر سرکار سوریه بود ولی این خواسته آمریکا به دلیل مخالفت جمهوری اسلامی محقق نشد.

 

سردار فدوی با اشاره به اقدامات شیطانی آمریکا در عملیات جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی بیان داشت: فعالیت‌های آمریکا در طراحی و برنامه‌ریزی عملیات جنگ روانی و شایعه‌پراکنی اقدامی شیطانی است و این انقلاب اسلامی و رزمندگان پیرو انقلاب اسلامی بودند که بساط گروه‌های تروریستی وابسته به استکبار جهانی را از بین بردند.

 

وی ادامه داد: رزمندگان انقلاب اسلامی تروریست‌ها را در نقاط مختلف منطقه سرکوب کردند و امروز اثری از حکومت‌های خود خوانده تروریستی در منطقه نیست و باید پرسید آیا حذف گروه‌های تروریستی توسط آمریکا و هم‌پیمانانش انجام شد یا رزمندگان پیرو خط انقلاب اسلامی این مهم را عملی کردند.

 

جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران با اشاره عدم تأثیرگذاری بعضی کشورهای منطقه همچون عربستان در معادلات ادامه داد: ما نباید از مجموعه‌های کوچک و ضعیفی چون عربستان صحبت کنیم و وقتی آمریکا طرف دیگر موضوع و نزاع است، نبایست درباره کسانی که تأثیری ندارند صحبت شود چراکه در طول ۴۰ سال گذشته درخصوص مسائل مختلف ما را متهم کرده و البته خود این کشورها هستند که با نیت خبیث عملیات تروریستی را انجام می‌دهند.

 

سردار فدوی تصریح کرد: فرماندهی مرکزی مستقر آمریکا و نیروهای آن در منطقه غرب آسیا تروریست هستند و ببینید در یمن چند نفر از زنان و کودکان در اثر بمباران کور پهپادهای آمریکایی کشته و شهید شدند و در افغانستان نیز چند هزار نفر از مردم بی‌گناه کشته و شهید شدند و در سوریه، عراق و فلسطین نیز این آمریکایی‌ها هستند که این روال را انجام می‌دهند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: مسلماً ما امروز از سوم خرداد سال ۶۱ قدرتمندتر هستیم و این روند عزتمندانه را قطعاً ادامه خواهیم داد و استفاده از توان سپاه و بسیج در کنار ارتش در حل مشکلات داخلی از برنامه‌های مهم سپاه خواهد بود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده